Up 2 Date

Doodzieke Jermaine haalt voldoende geld op om behandeling in Amerika te starten

  1. Newschevron right
  2. Doodzieke Jermaine haalt voldoende geld op om behandeling in Amerika te starten

Kort voor Kerst kreeg Jermaine de Wind het vreselijke nieuws dat hij 8 tumoren in zijn hoofd heeft. Zijn enige hoop om te genezen is een behandeling in Amerika. Deze dure behandeling wordt echter niet vergoed. Daarom besloot Jemaine via social media mensen op te roepen om geld te doneren. Zijn verhaal werd door heel Nederland gedeeld. Inmiddels heeft hij genoeg opgehaald om te starten met de antineoplaston-therapie in Houston. Dyantha belde in Start met Jermaine.

dankbaar

Jermaine had het niet verwacht dat hij zo veel geld zou ophalen: "ik ben heel dankbaar voor iedereen die mij heeft geholpen". Hoewel hij al 135.000 euro heeft opgehaald, is zijn doel nog niet bereikt. De behandeling in Houston kost namelijk gemiddeld 250.000 euro en daarnaast zal hij ook 9 maanden dure medicijnen moeten slikken en regelmatig naar Duitsland moeten voor de behandeling.

uitbehandeld

In Nederland is Jermaine uitbehandeld en kunnen de artsen niks meer voor hem betekenen. De behandeling in Amerika is zijn laatste kans en geeft hem 50% kans op genezing. Hij wil deze kans aanpakken. Hij wil niets liever dan samen met zijn vriendin hun twee kinderen op zien groeien.

Normaal leven

Jermaine wil eigenlijk het liefst een 'normaal' leven. Iets wat hij sinds zijn achttiende niet meer heeft gehad, toen er bij hem voor het eerst een zeer agressieve tumor werd geconstateerd.

"Vanaf mijn achttiende toen ik hoorde dat ik een hersentumor had, heb ik mijn hoofd nooit laten hangen. Ik ben altijd positief geweest en ik heb altijd gewoon gewerkt. Ik had niet verwacht dat het terug zou komen"

houston

Fysiek gaat het goed met Jermaine op dit moment. Vrijdag gaat hij naar Houston om de behandeling te starten. Hij blijft positief, maar vind het wel spannend.

"Ik heb gezonde spanning. Je weet niet wat je te wachten staat."

Je kunt Jermaine volgen via zijn website www.mainlife.nl. Ook gaat het BNN-programma Over Mijn Lijk hem de komende tijd volgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie