FunX

Vijfjarig jongetje met kanker: ''Stuur me alsjeblieft zoveel mogelijk kerstkaartjes.''

  1. Newschevron right
  2. Vijfjarig jongetje met kanker: ''Stuur me alsjeblieft zoveel mogelijk kerstkaartjes.''

De vijfjarige Bradley Lowery is ernstig ziek. Hij lijdt al een tijdje aan kanker en het is de tweede keer dat hij er tegen moet vechten. Hij doorloopt op dit moment een intensieve behandeling, maar de kanker is al in een heel ver stadium. Zijn ouders Carl en Gemma willen massaal kerstkaartjes voor hem verzamelen.

Chemo

De dokters hebben bekendgemaakt dat Bradley nog maar een aantal maanden te leven heeft. In de kerstperiode zal Bradley chemotherapie krijgen. Zijn ouders willen zijn grootste wens uit laten komen en hopen dat zoveel mogelijk mensen hem een kaartje zullen sturen.

''Bradley vindt kerstkaartjes geweldig. Als hij er een krijgt, doet hij ze langzaam open, neemt hij zijn tijd om ze te bekijken. Hij blijft ermee rondlopen om ze te bekijken.''

kerstkaartjes

Ook Chelsea-aanvoerder John Terry roept zijn volgers via Instagram op om een kaartje te sturen naar het terminale jongetje.

''Merry Christmas''

Bradley heeft inmiddels al meer dan 1500 kaartjes ontvangen en kan niet wachten op alle post die er nog aan zit te komen. In deze lieve video wenst hij iedereen een fijne kerst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voetbalfan

Bradley is groot fan van de voetbalclub Sunderland AFC. Hij mocht al een aantal keer met zijn favoriete team meelopen als voetbalvriendje. Na het slechte nieuws kreeg de kleine jongen een staande ovatie van duizenden fans. Hij is vanaf nu ook mascotte van de club.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie