Up 2 Date

De Jeugd van Tegenwoordig komt met 'Watskeburt?! De Musical'

  1. Newschevron right
  2. De Jeugd van Tegenwoordig komt met 'Watskeburt?! De Musical'

''Geen gemaar, zonder champagne naar bed.'' In de nieuwe trailer van 'Watskeburt?! De Musical' zien we de poppenversies van Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en Bas Bron een feestje vieren, maar dat stelt hun poppenvader niet echt op prijs.

Op de planken

De Jeugd Van Tegenwoordig gooit het over een andere boeg: binnenkort verschijnen verschillende acteurs op de planken die de legendarische hits van De Jeugd Van Tegenwoordig in een nieuw jasje zullen steken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hiphopsprookje

In de trailers is al te zien dat het een bizarre voorstelling wordt, waarin de hits van De Jeugd Van Tegenwoordig de rode draad zullen vormen. De omschrijving belooft een absurdistisch en muzikaal hiphopsprookje:

''Bas Bron is gekidnapt door een boze boef genaamd AuSchurk. Om hem terug te vinden worden we bijgestaan in onze zoektocht door de sexy Manon en ontmoeten we een bizarre stoet aan karakters van Oom Denneboom – een blowende dennenboom die denkt dat hij een palmboom is – tot de Sexy Beesten en de Bendtkabouter.''

De try-outs van 'Watskeburt!? De Musical' beginnen op 9 december. Op 20 december gaat de musical in première in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie