Up 2 Date

FunX-dj Eva en Romy Monteiro doen soulfulle cover van Rihanna's Only Girl bij RTL Late Night

  1. Newschevron right
  2. FunX-dj Eva en Romy Monteiro doen soulfulle cover van Rihanna's Only Girl bij RTL Late Night

FunX-dj Eva maakte tijdens de eerste aflevering van It Takes 2 meteen indruk op Ronnie Flex, Angela Groothuizen en ook Romy Monteiro. Romy koos Eva en begeleidt haar nu door de hele wedstrijd. De twee dames waren gisteravond bij RTL Late Night om te praten over de show en sloten de avond af met een cover van Rihanna's Only Girl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

twijfel

Eva geeft aan dat ze nooit echt tijd heeft om te zingen, dus ze houdt het vooral in de badkamer, waar Frank Ocean veel te horen is. Hierdoor twijfelde de radio-dj of ze wel mee wilde doen met It Takes 2.

"Ik ben dj bij FunX, ik werk voor 3 voor 12 en ik spreek veel artiesten, dus ik stond aan de andere kant van het verhaal. Moet ik dan ook gaan doen alsof ik een artiest ben? Toen realiseerde ik dat ik heel m'n leven bezig ben met muziek, dus het zit er ergens in."

cOACHEN

In de eerste aflevering van It Takes 2 was het aan coaches Romy Monteiro, Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal om een eerste keuze te maken. Romy is heel blij dat ze voor Eva heeft gekozen en spreekt hoog over haar:

"Je kiest natuurlijk degene die het meest aanspreekt en waarmee je het meeste kan. Eva is heel soulful en laidback en ze geniet er echt van. Dat maakt het voor mij prettiger om met haar op het podium te zingen."

Bekijk hier het hele interview vanaf 32.02.

Ster advertentie
Ster advertentie