Up 2 Date

'Lil Tjay neergeschoten en opgenomen voor spoedoperatie'

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. 'Lil Tjay neergeschoten en opgenomen voor spoedoperatie'

Lil Tjay is met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten. Politiebronnen melden aan entertainmentsite TMZ dat de rapper op dit moment een spoedoperatie ondergaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Update:

TMZ heeft van een bron te horen gekregen dat Lil Tjay de operatiekamer heeft verlaten. Het ziet ernaar uit dat het beter met de rapper gaat, maar hij is nog niet buiten gevaar.

Inmiddels zijn drie mensen gearresteerd, onder wie de vermoedelijke schutter van Lil Tjay. Volgens de politie probeerde de schutter een gewapende overval te plegen op de rapper, die op dat momenten met twee andere mannen was.

De schutter zou meerdere keren geschoten hebben en daarbij niet alleen de rapper, maar ook een van zijn vrienden geraakt hebben. Na zijn aanhouding is de schutter beschuldigd van drie gevallen van poging tot moord met voorbedachten rade. De twee mannen die met Lil Tjay waren, zijn aangehouden voor tweedegraads onrechtmatig wapenbezit.

Twee schietpartijen

Het schietincident vond 's nachts plaats in het plaatsje Edgewater in de Amerikaanse staat New Jersey. Op dit moment is er nog geen concrete informatie over de toestand en de verwondingen van de rapper. Er zouden twee schietpartijen, een bij een restaurant en een bij een tankstation, hebben plaatsgevonden.

Voortvluchtig

Er zou ook een tweede slachtoffer zijn, waarvan de toestand niet bekend is. Volgens TMZ is de reden voor de schietpartij vooralsnog onbekend. Ook zijn de verdachten nog voortvluchtig.

Ster advertentie
Ster advertentie