Up 2 Date

StukTV en BeautyNezz grote winnaars VEED Awards 2017

  1. Newschevron right
  2. StukTV en BeautyNezz grote winnaars VEED Awards 2017

De mannen van StukTV hebben tijdens de VEED Awards voor de derde keer op rij de prijs voor Beste Channel gescoord. Giel, Thomas en Stefan gingen er ook vandoor met de VEED Award voor Beste Prank Channel. Beautynezz viel net als StukTV ook twee keer in de prijzen. Joy won de VEED Awards voor Beste Beauty Channel en Beste Vrouwelijke YouTuber!

Beste Insta, Snap & Muziek

NabilTime werd verkozen tot Beste Instagrammer en de prijs voor Beste Snapchatter ging naar DiiggyS. Teske mocht tijdens de VEED Awards zichzelf kronen Beste Muziek YouTuber. Ze bracht in 2016 de FunXhit 'Samen' uit met Mr. Polska en afgelopen herfst verscheen haar EP 'Opnieuw' bij Top Notch. Teske is zeer populair en dat bleek al bij de kaartverkoop van haar debuutconcert. Binnen twee dagen waren alle tickets uitverkocht.

Winnaars VEED Awards 2017

Beste Muziek YouTuber: Teske
Best Vlog Channel: Enzoknol
Beste Channel: StukTV
Beste Vrouwelijke YouTuber: BeautyNezz
Beste Mannelijke YouTuber: Dylan Haegens
Beste Instagrammer: NabilTime
Beste Prank Channel: StukTV
Beste Snapchatter: DiiggyS
Beste Gaming Channel: Dagelijks HaaDee
Beste Beauty Channel: BeautyNezz
Beste Nieuwkomer: Bibi
Beste Fanacount: Onnefamilie
Beste Muser (app musical.ly): Ninahouston_
Boulevard Awards: Tim Hofman

Defano Holwijn wint Journalistieke Aanmoedigingsprijs

Defano Holwijn schreef gisteren op Instagram dat hij de dag in het rood begon, zoals de kleur van zijn banksaldo. Hopelijk heeft hij dat gat weten te dichten, want hij won een paar uur later de Journalistieke Aanmoedigingsprijs op het VEED Festival en ziet zijn saldo stijgen met een geldprijs van 10.000 euro!

Defano ontving de Journalistieke Aanmoedigingsprijs uit handen van AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis. Het levert de YouTuber niet alleen een geldprijs op. Hij mag ook een journalistieke serie maken voor het AD. Voor Defano betekent het dat een droom weer dichterbij komt: "Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen show te hebben. Een droom die dankzij YouTube steeds dichterbij komt."

Ster advertentie
Ster advertentie