Up 2 Date

Doe mee aan het grootste jongerenonderzoek ooit #maarwatvindjij

  1. Newschevron right
  2. Doe mee aan het grootste jongerenonderzoek ooit #maarwatvindjij

Vanaf vandaag start het grootste internationale onderzoek onder jongeren ooit: Generation What. De 149 vragen over maatschappij, seks, vrienden, drugs, familie, religie en onderwijs moeten een compleet beeld geven van de Nederlandse jongeren.

#maarwatvindjij

Is er te veel seks? Hoe ben jij met je ouders? Zou je gelukkig kunnen zijn zonder liefde? Onder de hashtag #maarwatvind jij, gaat BNN-VARA met deze vragen in kaart brengen wat de ambities, verwachtingen en angsten zijn van jongeren tussen 15-34 jaar.

nieuwe programma's

Het onderzoek wordt in twaalf Europese landen gehouden en met de resultaten kunnen er nieuwe programma's worden ontwikkeld en nieuwe thema's en invalshoeken aan bestaande programma's worden toegevoegd.

doe jij ook mee?

Maar ook voor jezelf is het leuk om aan het onderzoek mee te doen. Je kan je hiermee namelijk vergelijken met jongeren uit andere Europese landen. Op Maarwatvindjij.nl kun je namelijk de resultaten zien van de jongeren die de vragenlijst al hebben ingevuld.

In totaal zal het onderzoek een jaar lang duren. Niet alleen op FunX, maar ook op 3FM en in de gratis ochtendkrant Metro zal je er meer over horen en lezen. Iedereen tussen 15-34 jaar kan meedoen. Doe jij ook mee?

Ster advertentie
Ster advertentie