Up 2 Date

Emotionele Imanuelle Grives deelt voor het eerst haar verhaal

foto: Jinek, RTL.
  1. Newschevron right
  2. Emotionele Imanuelle Grives deelt voor het eerst haar verhaal

Gisteravond was actrice Imanuelle Grives te gast bij Jinek waar ze geëmotioneerd haar verhaal deelde met heel Nederland. Vorige zomer werd Imanuelle Grives aangehouden op het Belgische muziekfestival Tomorrowland, wegens drugsbezit en drugshandel. Bij Jinek vertelt de actrice in tranen wat er door haar hoofd spookte in de periode dat zij werd aangehouden: "In mijn hoofd maakte het mij allemaal niets meer uit."

"ik wilde gewoon kapot"

Gedurende de aflevering wordt het steeds duidelijker dat het in deze periode niet goed ging met Imanuelle. Voor het eerst deelt zij zélf hoe zij deze periode heeft ervaren. Een primeur dus. Zo vertelt Imanuelle net uit een 'zoveelste kutrelatie' te komen en er thuis een zooitje van gemaakt te hebben. "Hoe kan het gaan van een succesvolle actrice als Imanuelle tot drugs verkopen op Tomorrowland?" vraagt Eva aan Imanuelle. "Ik was ongelukkig met mijn leven", antwoordt de Imanuelle in tranen. Daarbij geeft de actrice aan dat ze niet nadacht over wat er zou gebeuren als ze gepakt zou worden: "Ik wilde gewoon kapot". Het gehele fragment van Imanuelle bij de talkshow is hier terug te zien.

excuses

Imanuelle verraste maandagavond de bezoekers van de première van de film Suriname door op het podium te verschijnen en de film aan te kondigen. In deze film zou ze de rol spelen van Nadia spelen. Deze rol werd uiteindelijk overgenomen door Fajah Lourens. Voor het aankondigen van de film nam ze een moment om haar excuses aan te bieden voor de gevolgen van haar daden.

Ster advertentie
Ster advertentie