STER Advertentie
STER Advertentie

Rapper Boef: "Van pleintje in Alkmaar naar Ahoy binnen een jaar"

Rapper Boef: "Van pleintje in Alkmaar naar Ahoy binnen een jaar"

Maandag 20 juni 2016 - 15:06 uur

"Me moeder moest huilen toen ze dit zag. Van pleintje in Alkmaar naar Ahoy Rotterdam binnen een jaar. SO naar Ronnie Flex en jullie fans die dit mogelijk gemaakt hebben." Zo uit rapper Boef zich op Instagram. Hij mocht vrijdag optreden tijdens de Ronnie Flex & friends show in Ahoy. Natuurlijk laat hij deze onvergetelijke ervaring ook uitgebreid zien in zijn laatste vlog. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WhatsApp

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.28219-rapper-boef-van-pleintje-in-alkmaar-naar-ahoy-binnen-een-jaar"}