Up 2 Date

Eva schittert als een diamant in It Takes 2 en gaat naar de finale

  1. Newschevron right
  2. Eva schittert als een diamant in It Takes 2 en gaat naar de finale

Hoewel Eva er dit keer helemaal alleen voor stond in It Takes 2, schitterde ze met een prachtige versie van Rihanna's Diamonds. Nu de finale dichterbij komt wordt het steeds spannender voor de FunX-dj en vooral de uithalen van medekandidaat Dionne maken het extra spannend. Toch laat Eva zich niet op haar kop zitten.

''Ik moet gewoon die stijgende lijn doorzetten en niet per se hardere uithalen dan Dionne, want dat haal ik toch niet.''

hulp

Vorige week kreeg Eva nog drie tienen voor haar performance en dit keer heeft ze een nieuwe troef in handen. Ze trommelde wat artiesten op tijdens de FunX DJ Battle om in te praten op jurylid Ronnie Flex. En het lijkt te werken, want hij beloont haar met een 9.5. Ook Gerard Ekdom geeft haar een 9.5 en van Angela Groothuizen krijgt Eva een 9.

Koor

Voor het volgende optreden werd Eva weer bijgestaan door haar coach Romy Monteiro. Samen zongen ze Emotion van Destiny's Child. Met succes, want eindelijk is daar de 10 van Ronnie Flex!

''Jullie zingen superharmonieus, ook met het koor erbij. Het zijn zoveel stemmen tegelijk en je moet daar je weg maar in kunnen vinden... Ik denk dat veel mensen niet zien hoe goed je het eigenlijk doet, omdat het best een ingetogen nummer is.''

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen viel helaas af. Dat betekent dat de finale volgende week zal plaatsvinden tussen Jörgen Raymann, Leo Alkemade, Dionne Slagter en natuurlijk Eva Cleven!

Ster advertentie
Ster advertentie