Music

Eva Cleven en Romy Monteiro zingen prachtige versie van No Air

  1. Newschevron right
  2. Eva Cleven en Romy Monteiro zingen prachtige versie van No Air

Het beste It Takes 2-optreden van gisterenavond? Dat van onze eigen Eva Cleven! Samen met haar coach Romy Monteiro zong ze een adembenemende versie van No Air van Jordin Sparks en Chris Brown.

Uithaal

De vorige twee afleveringen heeft Eva laten zien dat ze ontzettend goed kan zingen, dus vond haar coach het dit keer tijd voor een nieuwe uitdaging: een extreem moeilijke uithaal aan het eind van het nummer. En daarmee wist ze weer een goede indruk te maken op de jury!

Jury-commentaar

Ronnie Flex noemde het Eva's beste optreden tot nu toe. ''Jullie zijn één van mijn favoriete duo's. Je hebt het echt gekilled vandaag, ik geef je een 9.'' Ook Angela Groothuizen was te spreken over het optreden van de twee vrouwen: ''Er wordt gewoon ontzettend goede muziek gemaakt, ik zie twee topzangeressen. Ik vind je iets te bescheiden, je mag nog iets meer pakken van mij. Maar je krijgt een 9,5.''

Hoogste punten

Dat, samen met een 9 van Gerard Ekdom, zorgde ervoor dat Eva de meeste punten binnenhaalde. Helaas moest er ook iemand naar huis: actrice Robin Martens. Ze moest als tweede afvaller dit seizoen de show verlaten.

Ster advertentie
Ster advertentie