Up 2 Date

Ziggo Dome voert phone free zone in: geen toegang tot telefoon in de zaal

  1. Newschevron right
  2. Ziggo Dome voert phone free zone in: geen toegang tot telefoon in de zaal

Bezoekers die naar de show van Chris Rock gaan in de Ziggo Dome, mogen hun telefoon gedurende de show niet gebruiken. Bij binnenkomst moet deze in een speciaal hoesje worden gedaan waardoor de telefoon niet meer werkt. Het gebruik van telefoons tijdens de show van Rock is namelijk verboden.

Niet blij

Chris Rock is niet de enige die geen telefoons in de zaal wilt. Veel artiesten zijn niet blij met de filmpjes van concerten die op social media verschijnen. Vooral voor comedians kunnen smartphones vervelend zijn. "Wanneer de zaal donker is, wil een komiek niet alleen verlichte schermpjes zien. Bovendien gaat de kracht van een grap eraf als iemand een fragment daarvan deelt op internet", zegt een woordvoerder van Mojo.

Hoesje

Daarom experimenteert Ziggo Dome bij de show van Chris Rock voor het eerst met een Yondr-hoesje. Bezoekers moeten bij de ingang van de zaal hun telefoon in het hoesje stoppen. Dit hoesje wordt vervolgens vergrendeld. Pas wanneer je de zaal weer verlaat als het optreden is afgelopen, kun je weer bij je telefoon. In geval van nood is de telefoon buiten de zaal wel te gebruiken.

Gebruik je toch je telefoon? Dan zul je de zaal uit moeten als je hierop betrapt wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie