Up 2 Date

Boef denkt aan toekomst met zijn ware: "Trouwen, kinderen, de hele mikmak"

  1. Newschevron right
  2. Boef denkt aan toekomst met zijn ware: "Trouwen, kinderen, de hele mikmak"
Boef reisde een paar weken geleden af naar Ibiza voor een interview en fotoshoot voor het tienerblad LINDA.meiden. In het interview gaat het onder andere over de liefde. Hoewel hij in Habiba claimt niet aan de liefde te denken, is hij toch voor een vrouw gevallen.
"Ik denk dat ik de ware ben tegengekomen."

Vriendin

"We zijn heel serieus en praten al over de toekomst: trouwen, kinderen, de hele mikmak." Boef vertelt in het interview zijn ware ontmoet te hebben in een broodjeszaak. Toen haar neef met hem op de foto wilde, stuurde zij later een DM om te vragen of het broodje gesmaakt had. Tussen de ontelbare DM's die Boef dagelijks ontvangt, viel zijn oog toch op die van Laila. In het interview noemt Boef zijn vriendin loyaal en zorgzaam.

Thuis

Ook geeft Boef in het interview aan niet meer zo van feesten te houden. Omdat hij vaak in clubs komt voor optreden, zit hij nu in zijn vrije tijd liever thuis. Hij is afgekickt van het feesten.

Fame

Dankzij alle grote successen is zijn bekendheid alleen maar toegenomen. Hij wordt overal herkend en dat is niet altijd even makkelijk: "Soms zou ik met een masker op de stad in willen lopen, zodat niemand mij herkent." Boef was genoodzaakt zijn auto te verkopen. Hij had deze ooit gefilmd en sindsdien herkenden fans zijn auto, zelfs op de snelweg begonnen ze te toeteren en zwaaien.

Gevangenis

In het interview vertelt de rapper ook over de tijd dat hij vastzat. De gevangenis is volgens Boef "het ergste wat je een mens kunt aandoen". Hoewel de meesten slechter uit de gevangenis komen dan ze erin gaan, was het vastzitten voor hem juist goed.

"Ik heb dat anderhalf jaar nagedacht over wat ik wil met mijn leven. Ik wilde er niet in- en uitgaan en uiteindelijk niks bereiken. Voor mij is het goed geweest. Het heeft me wakker geschud, en ik ben er teksten gaan schrijven. Toen ik vrijkwam, ben ik gaan rappen."

Ster advertentie
Ster advertentie