Up 2 Date

VIDEO: Remy Bonjasky reageert op uitdaging Rico Verhoeven

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Remy Bonjasky reageert op uitdaging Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft Remy Bonjasky deze week uitgedaagd voor een gevecht bij het Ziggo Sport-programma Peptalk en inmiddels heeft de kickbokser gereageerd bij PowNed. De topsporter ziet het wel zitten: "Ik vind het in elk geval interessant dat de nieuwe kampioen een echte kampioen gaat uitdagen," aldus Remy.

"Ik kan hem hebben"

Remy Bonjasky wil nog niet bevestigen dat er een gevecht gaat plaatsvinden, maar weet wel zeker dat hij Rico Verhoeven kan hebben. Het lijkt slechts een kwestie van tijd en geld: "Ik weet zeker dat ik hem kan hebben, maar vind ik het wel nodig om hem in elkaar te slaan? Ik kan hem zeker aan, maar ik heb heel veel projecten lopen en die kan ik niet zomaar op nul zetten."

Zware training

Remy zegt vol vertrouwen dat hij Rico kan hebben, maar dan moet hij eerst zijn trainingsschema omgooien: "Ik wil niet in de ring staan tegenover Rico en half getraind zijn. Ik moet goed afgetraind zijn en mentaal en fysiek klaar voor zijn. Dan ga je tegen Rico vechten en niet anders. Ik ben wel in vorm, maar niet in topvorm. Topvorm betekent dat ik twee keer per dag en zes dagen per week moet trainen. Dan kom ik er wel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie