Up 2 Date

Gökhan Saki daagt Rico Verhoeven én Remy Bonjasky uit

  1. Newschevron right
  2. Gökhan Saki daagt Rico Verhoeven én Remy Bonjasky uit

De K1-legendes staan in de rij om de ring in te stappen met Rico Verhoeven! Na Badr Hari en Remy Bonjasky komt er nu ook een uitdaging uit het kamp van Gökhan Saki. The Rebel werkt momenteel keihard aan een comeback in een hogere gewichtsklasse. De lat legt hij direct hoog: "Ik ga me richten op het zwaargewicht. Binnenkort ben ik kampioen in twee gewichtsklassen. Glory, regel maar."

Diva-gedrag

De Turkse Nederlander die in 2014 wereldkampioen werd in het licht zwaargewicht, schrijft op Instagram dat hij Rico Verhoeven niet uitdaagt voor het geld: "Als het om het geld ging, dan daagde ik wel Badr Hari uit. Gedraag je niet als een diva, accepteer de uitdaging en win een gevecht zoals het gewonnen hoort te worden."

Saki vs Bonjasky

In de Instagrampost voor Rico zit ook een uitnodiging voor Remy Bonjasky: "En als Remy Bonjasky ook wil vechten, dan vertel ik hem hierbij dat hij zijn handschoenen aan mag gaan trekken. Ik wil ook tegen jou vechten."

Gökhan Saki won in 2014 het pijnlijke GLORY-titelgevecht van Tyrone Spong en werd daardoor wereldkampioen licht zwaargewicht (86 t/m 95 kilo). Een jaar later werd zijn wereldtitel afgenomen door GLORY. "De regels bij boksen en kickboksen zijn zo dat je je titel binnen één jaar moet verdedigen," vertelde Gökhan destijds bij FunX. "Ik kon mijn titel niet verdedigen, omdat we het met GLORY niet eens werden over een contract."

BETALEN

Gökhan Saki had nog één wedstrijd in zijn contract had staan: "Voor die partij wilden ze me ineens minder betalen. Ze willen zich meer richten op B-vechters en nieuwe jongens, maar die krijgen nu bedragen waar wij van droomden toen we begonnen," zei hij vorig jaar nog tegen Morad & Shay.

Ster advertentie
Ster advertentie