Up 2 Date

Deze BN'ers supporten Marokko tijdens het WK Voetbal

foto: Instagram: Ali B
  1. Newschevron right
  2. Deze BN'ers supporten Marokko tijdens het WK Voetbal

Verschillende bekende Nederlanders hebben laten weten dat ze achter het Marokkaans elftal staan op het WK Voetbal in Rusland. Nederland heeft zich helaas niet weten te kwalificeren, maar dat betekent dus niet dat er geen team is om te supporten. De vijf Marokkaanse Nederlanders Hakim Ziyech (Ajax), Sofyan Amrabat (Feyenoord), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Mbark Boussoufa (Al Jazira Club) en Nordin Amrabat (CD Leganés) komen uit voor hun moederland tijdens het wereldkampioenschap. Rwina op het WK!

vrijdag = de dag!

Onder andere Louis van Gaal, Patrick Kluivert, Humberto Tan, Ruud van Nistelrooy en Wesley Snijder wensen het Marokkaanse elftal veel succes. Het bijzondere aan al hun berichten, is dat ze ook wat zeggen in het Marokkaans-Arabisch (darija). Vrijdag 15 juni speelt Marokko hun eerste wedstrijd tegen Iran in Sint-Petersburg. Dus, kijken met z'n allen vanaf 17.00 uur! Bekijk hier de andere speeldata.

Louis van Gaal


Ruud van Nistelrooy

Patrick Kluivert

Wesley Sneijder

Humberto Tan

Johnny de Mol

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

God's Plan

Het Marokkaanse elftal is helemaal klaar om te strijden. Ze hebben er zin in en zingen God's Plan van Drake, zonder dat ze de lyrics echt kennen. Ewa ja, ma3lish. God's Plan...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie