STER Advertentie
STER Advertentie

Keizer doet mee aan televisieprogramma 'It Takes 2'

Keizer doet mee aan televisieprogramma It Takes 2

Donderdag 2 maart 2017 - 12:00 uur

|

Door:

Elize

Gisteren zijn de kandidaten van het tweede seizoen van het televisieprogramma 'It Takes 2' bekendgemaakt. Eén van de deelnemers is Keizer. Hij moet het opnemen tegen onder anderen illusionist Hans Klok, acteur Buddy Vedder en vlogger Bibi Breijman. Aan RTL Boulevard vertelt Keizer zijn motivatie om mee te doen aan het programma.

"Door de zanglessen die ik aan het nemen ben, zie ik dat ik mijn eigen refreintjes nu ook kan gaan zingen. Dus dat is minder royalties verdelen en meer geld voor mezelf. Ik moet winnen. En als ik niet heb gewonnen, dan klopt er iets niet."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

It Takes 2

In het programma 'It Takes 2' treden BN'ers samen met professionele zangers op. Ze moeten als eerste anoniem auditie doen voor Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Deze professionele zangers kiezen dan met welke BN'ers ze duetpartners willen worden. Vervolgens strijden de duo's tegen elkaar.

De optredens worden beoordeeld door juryleden Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. Het programma wordt gepresenteerd door Gordon en Jamai en is vanaf 30 april te zien op RTL 4.

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie