Up 2 Date

VIDEO: Braziliaanse rapper doodgeschoten tijdens optreden

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Braziliaanse rapper doodgeschoten tijdens optreden

De Braziliaanse rapper Robson Pereira de Souza Machado, ofwel Robson RBS, is doodgeschoten tijdens één van zijn optredens. Afgelopen week trad hij op in de Braziliaanse streek Brazlandia. Op het moment van schieten was de rapper samen met zijn vrouw, waar hij kort voor zijn dood nog selfies mee had gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tien schoten

De 30-jarige rapper stond naast het podium te wachten toen een gemaskerde man het vuur op hem opende. In totaal werden er tien schoten gevuurd, waarvan de rapper er zes in zijn lichaam kreeg. Drie aan de voorzijde en drie in zijn rug, terwijl hij probeerde te vluchten.

Paniek

Op de videobeelden is te zien hoe er paniek uitbreekt in het publiek als de schoten worden gelost. Toen het incident plaatsvond waren er tachtig mensen aanwezig. Niemand van hen raakte gewond. Toeschouwers probeerden de rapper nog te helpen door hem met een auto naar het ziekenhuis te brengen.

Onderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld, maar heeft op dit moment nog niet iemand kunnen oppakken. Tijdens het onderzoek werd er geen bloed gevonden, wat kan betekenen dat er sporen zijn gewist door de dader.

Ster advertentie
Ster advertentie