Up 2 Date

De doodsoorzaak van 'Euphoria'-acteur Angus Cloud is bekend: "Hij was acuut vergiftigd"

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. De doodsoorzaak van 'Euphoria'-acteur Angus Cloud is bekend: "Hij was acuut vergiftigd"

De doodsoorzaak van Euphoria-ster Angus Cloud is gisteren bekendgemaakt. De 25-jarige acteur zou overleden zijn aan een overdosis drugs, nadat hij worstelde met suïcidale gedachten. Dit bevestigt de lijkschouwer van Alameda County.

Overdosis

De dood van Angus Cloud werd in juli bekendgemaakt. Zijn moeder had het lichaam van de Euphoria-acteur thuis aangetroffen zonder polsslag. Ze maakte meteen een melding bij de hulpdiensten, die bij aankomst meldde dat hij overleden was. De reden van zijn dood was nog niet eerder bevestigd, maar gisteren heeft de lijkschouwer van Alameda County bekendgemaakt dat het ging om een overdosis. De 25-jarige acteur zou een combinatie van fetntanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine genomen hebben, waardoor hij acuut vergiftigd werd.

Angus kampte al eerder met depressies en suïcidale gedachten. Ook moest hij een week voor zijn dood zijn vader begraven, die overleed aan kanker.

Zijn dood schokte de hele wereld

Het nieuws over het overlijden van de 25-jarige acteur schokte de hele wereld. De Euphoria-acteur was enorm geliefd onder de cast, maar ook het publiek. Sam Levinson, de maker van Euphoria maakte in juli het volgende statement over Angus' dood aan Page Six. “Er was niemand zoals Angus. Hij was te speciaal, te getalenteerd en veel te jong om ons zo snel te verlaten. Hij kampte ook, zoals velen van ons, met verslaving en depressie. Ik hoop dat hij wist hoeveel harten hij raakte. Ik hield van hem. Rust in vrede en God zegen zijn familie.”

Ook co-ster Zendaya liet toentertijd op Instagram weten dat ze enorm geraakt was door het nieuws. “Woorden zijn niet genoeg om de oneindige schoonheid van Angus te beschrijven”, schreef ze. “Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hem in dit leven te leren kennen, hem een ​​broer te noemen, zijn warme, vriendelijke ogen en stralende glimlach te zien, of zijn aanstekelijke lach te horen (ik glimlach nu alleen maar als ik aan hem denk)."

Ster advertentie
Ster advertentie