Up 2 Date

Boef laat fans NIET in de steek: "veiligheid gaat voor"

  1. Newschevron right
  2. Boef laat fans NIET in de steek: "veiligheid gaat voor"

Moet Boef op zijn geweten hebben dat een bezoeker van zijn optreden iets overkomt? Nee natuurlijk niet. Daarom heeft de rapper gisteren een optreden in het Belgische Boechout afgebroken nadat meerdere bezoekers flauwvielen door de drukte die ter plekke ontstond.

NIET in de steek gelaten

De rapper schrijft op Instagram dat hij het oneerlijk vindt dat verschillende websites vermelden dat hij duizenden fans op het Sfinks festival in de steek zou hebben gelaten. De rapper riep in tegenstelling tot die berichten het publiek juist op om ruimte te maken vanwege de onveilige situatie die door de drukte ontstond. Nadat daar geen gehoor aan werd gegeven, werd het concert in samenspraak met de organisatie na een half uur beëindigd.

"Veiligheid gaat bij mij voor"

Boef schrijft op Insta dat veiligheid bij hem voor gaat: "Moet ik liever daar blijven en straks op me geweten hebben dat iemand iets overkomt of moet ik kiezen voor de volwassen optie en gewoon stoppen voor mensen hun veiligheid? Sorry man maar veiligheid gaat bij mij voor. Ik wens de meisjes sterkte en Insha Allah volgend jaar is het minder chaos. Thanks allemaal voor het komen ❤?."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sommige fans van Boef lijken het niet te begrijpen, maar die worden door anderen op het belang veiligheid gewezen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie