STER Advertentie
STER Advertentie

Ajax deelt update over de situatie van Abdelhak Nouri

Ajax deelt update over de situatie van Abdelhak Nouri
ANP

Maandag 23 oktober 2017 - 14:31 uur

|

Door:

Elize

De laatste tijd komen er veel vragen bij Ajax en de familie Nouri binnen over de situatie van Abdelhak Nouri. Om die reden heeft de familie via Ajax een nieuwe update gegeven over hoe het nu met hem gaat.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stabiel

Helaas is er niks nieuws te melden ten opzichte van de vorige update. Nouri ligt nog steeds op een 'gewone' verpleegafdeling van een ziekenhuis. Zijn situatie is stabiel en hij heeft een zelfstandige hartslag en ademhaling. Meer is er niet te melden en de familie bedankt iedereen nogmaals voor de steun en smeekgebeden.

"De familie laat weten dat Abdelhak momenteel op een ‘gewone’ verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft. Zijn situatie wordt omschreven als stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling. De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak."

Speculaties

Mohammed Nouri, de drie jaar oudere broer, zei in september tegen RTL Nieuws dat hij en zijn familie veel steun halen uit het massale medeleven. Hij zei toen ook dat de familie niet wil dat mensen gaan speculeren.

"In de tussentijd bidden we voor hem en wachten we af. We bidden iedere dag voor hem en vragen anderen dat ook te blijven doen. Van ons allemaal houdt God het meest van Appie, dat is een fijne gedachte."

Populair op FunX.nl

  • Kourtney Kardashian stopt met KUWTK na vechtpartij met Kim

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Man die date regelde met drone heeft haar nu ontmoet in opblaasbare bal

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Coronavirus gemaakt in een lab? Deze complottheorieën zijn bullshit