Up 2 Date

Anoniem stel doneert 25.000 euro om gestolen telefoon terug te vinden

foto: Facebook: Dee Windross
  1. Newschevron right
  2. Anoniem stel doneert 25.000 euro om gestolen telefoon terug te vinden

Als je telefoon gestolen wordt is dat natuurlijk altijd heel erg balen, maar voor een Australisch koppel is het emotioneel écht vreselijk: er stonden foto's op van hun overleden baby, die ze nu waarschijnlijk nooit meer terugkrijgen. Er komt echter hulp uit onverwachtse hoek: een anoniem persoon heeft namelijk 25.000 Australische dollar gedoneerd om te helpen de telefoon terug te vinden.

toilet

Jay en Dee Windross kregen kortgeleden hun dochter Amiyah, die pas elf maanden na haar geboorte, afgelopen 24 april overleed aan een onbekend breindefect. Dee had foto's van hun dochtertje op haar mobieltje, maar die werd gestolen op een toilet in een winkelcentrum. Ze vergat de telefoon op de wc, rende snel terug toen ze dat realiseerde, maar toen was het al te laat: de telefoon was weg.

25.000 dollar

Het stel wordt verscheurd door emoties en plaatste een hartverscheurende oproep online, waarin ze mensen vragen hen te helpen de mobiele telefoon terug te vinden. Een onbekende zakenman heeft nu een bijdrage van 25.000 dollar beloofd, die hij zal betalen aan degene die de telefoon weet op te sporen, meldt Herald Sun.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

persoonlijk gebaar

Ondanks dat niet bekend is wie de donatie heeft gedaan, heeft het koppel dat doneerde wel een boodschap achtergelaten: "Onze zoon heeft ook in een ziekenhuis gelegen. In coma, wat een hele moeilijke gebeurtenis was."

"We zijn altijd heel erg dankbaar geweest dat onze zoon het heeft overleefd en volledig is hersteld. We wilden een persoonlijk gebaar maken, om de terugkeer van de foto's te stimuleren. Het belangrijkste is de herinnering aan Amiyah en die onvervangbare foto's."

niet boos

Er wordt gehoopt dat de dief de Facebookpost - die viral gaat - ziet en besluit de telefoon terug te geven. Jay en Dee geven aan dat ze geen vragen zullen stellen en niet boos zullen zijn. Ze smeken de dief om de telefoon niet leeg te maken.

"Deze telefoon bevat de herinneringen aan het kleine leven dat onze dochter heeft gehad. Als u de telefoon wil, regelen wij graag een afspraak, kopiëren we de foto's van de telefoon en kunt u de telefoon houden. Wat op die telefoon staat is ons meer waard dan wat dan ook."

Ster advertentie
Ster advertentie