STER Advertentie
STER Advertentie

Sevn Alias heeft zijn diploma gehaald!

Woensdag 11 juli 2018 - 15:03 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat alle geslaagden langzamerhand hun diploma gaan ophalen. Dit geldt ook voor niemand minder dan Sevn Alias. De rapper mocht vandaag namelijk met zijn trotse moeder zijn MBO diploma ophalen in Utrecht!

trotse mams

Sevn zat op de muzikantenopleiding aan het MBO Utrecht met maar één doel: zijn moeder trots maken. Op Instagram schrijft de rapper dat hij het voor haar deed. "Ik heb veel bereikt de afgelopen tijd, maar dit is wat mijn moeder altijd wilde en daarom heb ik het alsnog gedaan." Sevn is blij met zijn diploma, maar gaat nu zoals hij zelf zegt "echt niet meer naar school."

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38190-sevn-alias-heeft-zijn-diploma-gehaald"}