Up 2 Date

Humberto Tan nam zeer emotioneel afscheid van zijn RTL Late Night

foto: RTL XL/RTL Late Night
  1. Newschevron right
  2. Humberto Tan nam zeer emotioneel afscheid van zijn RTL Late Night

Humberto Tan heeft vrijdagavond afscheid genomen van zijn talkshow RTL Late Night. Het werd een emotionele avond met Louis van Gaal, Edsilia Rombley, Willeke Alberti, Armin van Buuren, Kensington én John de Mol in de studio van de geliefde presentator.

Tot de volgende keer!

Humberto sprak de hele avond met een brok in de keel en nam uiteindelijk afscheid met mooie woorden: "Ik wil alleen maar zeggen, de afgelopen week was overweldigend. (..) Dit programma heeft mij en mijn collega's zoveel gegeven. Je moet dat wat je krijgt onthouden. Late Night heeft mij zo veel gegeven dat wat ik ook ga doen in de toekomst, dat zal ik altijd bij me dragen. (..) Tot de volgende keer, ergens anders, maakt niks uit."

Gezin

De vrouw van Humberto Tan, Ineke Geenen, zat vooraan in de allerlaatste aflevering van RTL Late Night en kwam ook nog even aan het woord in een reportage met Humberto's sidekick Luuk Ikink. Naast Ineke zaten ook kinderen Benjamin (11), Isa (20) en Julia (17) tijdens de afscheidsshow van hun vader.

Afscheid van Humberto

RTL Late Night stond de hele week in het teken van het afscheid van Humberto Tan. Hij werd iedere dag pas aan het begin van de show verrast door de gasten die bij hem aanschoven aan tafel. In mei werd bekend dat de presentator de komende drie jaar verbonden blijft aan RTL. Hij gaat onder meer Holland's Got Talent presenteren.

Ster advertentie
Ster advertentie