Up 2 Date

Humberto houdt het niet droog bij afscheidslied RTL Late Night

  1. Newschevron right
  2. Humberto houdt het niet droog bij afscheidslied RTL Late Night

Helaas is de laatste week van Humberto Tan bij RTL Late Night aangebroken. De komende dagen krijgt de presentator pas in de uitzending te horen wie de gasten zijn. Maandagavond kwam zanger Waylon langs in de verrassingsshow om het nummer Thanks but No Thanks op te dragen aan de presentator. Dit nummer zong hij ook op de dag dat Humberto bekendmaakte dat hij moest stoppen. Hij moet dan ook vechten tegen zijn tranen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dwight

Waylon was niet de enige die Humberto met wat muziek kwam verrassen. Dwight Dissels trad ook op. Hij opende samen met een deel van het Koninklijk Concertgebouworkest het programma met het nummer She's a Superlady van Luther Vandross - het nummer waarop de leader van RTL Late Night is gebaseerd. En dat optreden toverde een big smile op het gezicht van Humberto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Martin Garrix

Ook Martin Garrix kon een gaatje in zijn drukke agenda vinden om langs te gaan bij zijn goede vriend. RTL Late Night was een van de eerste shows waar hij ooit te gast was als 16-jarige. Hij stond toen op 1 in de Engelse hitlijsten met Animals. Inmiddels is de dj de nummer 1 van de wereld. In die vijf gekke jaren heeft hij een belangrijke les geleerd:

"Het allerbelangrijkste in je hele leven zijn je familie en vrienden. Ik kan de hele wereld rondreizen en de vetste dingen meemaken, maar mijn favoriete moment is wanneer ik het kan delen met de mensen om wie ik geef."

cadeau

Martin is pas blij wanneer hij zijn geluk met anderen kan delen: "Ik ben gelukkig als ik andere mensen gelukkig zie." Daarom heeft hij een bijzonder cadeau voor Humberto meegenomen. De presentator kreeg een platina plaat. De dj legt uit waarom:

"Omdat je me altijd hebt gesupport hebt wanneer er een nieuwe track uitkwam. Iedereen die onderdeel is van het succes, krijgt een plaat."

Ster advertentie
Ster advertentie