STER Advertentie
STER Advertentie

Disney-acteur Cameron Boyce (20) in slaap overleden

Disney-acteur Cameron Boyce (20) in slaap overleden
AFP

Zondag 7 juli 2019 - 16:13 uur

|

Door:

Burç

De Amerikaanse acteur Cameron Boyce uit de Disney Channel-serie Jessie is op 20-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn familie kreeg hij een beroerte tijdens een behandeling voor een medische aandoening. Aan welke aandoening hij precies werd behandeld, is onbekend.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zware tijden

De familie van Cameron Boyce laat via ABC News weten dat ze het verdriet in alle rust willen verwerken: "We zijn onwijs verdrietig en vragen om privacy in deze zware tijden. Op die manier kunnen we het verlies van onze mooie zoon en broer verwerken."

Luke Ross

Cameron Boyce acteerde al vanaf jonge leeftijd. Op zijn negende debuteerde hij in de horrorfilm Mirrors met onder andere Kiefer Sutherland. Later dook hij ook op in de komische films zoals Grown Ups en Grown Ups 2 met Chris Rock en Adam Sandler. De meeste jongeren kennen hem echter als Luke Ross uit de Disney-serie Jessie of als het zoontje van Cruella de Vil in de film Descendants.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42740-disney-acteur-cameron-boyce-20-in-slaap-overleden"}