Up 2 Date

Tweede Temptation Island-baby feit: Jolien en Herbert trotse ouders

foto: Instagram: @jolienliisa_
  1. Newschevron right
  2. Tweede Temptation Island-baby feit: Jolien en Herbert trotse ouders

Wie destijds Temptation Island keek had het waarschijnlijk nooit verwacht, maar oud-deelnemers Jolien en Herbert zijn vandaag ouders geworden van een jongetje. De Temptation-baby heet Emilio.

So proud!

De twee maakten het nieuws bekend via Instagram door middel van een schattige foto, waarop te zien is dat Emilio al behoorlijk veel haar heeft voor een kleine baby.

"So proud! Onze kleine jongen is geboren. Welkom Emilio Bodendorfer. We zijn zo gelukkig met jou, totally made with love", schrijft Jolien onder de foto op Instagram.

Temptation struggles

Het stel deed in 2017 mee aan Temptation Island, waarbij Herbert vreemd ging met verleidster Saartje. Daarop besloot Jolien dat het haar ook niet veel meer uitmaakte en bleek ze uiteindelijk ook te zijn vreemdgegaan met Karim.

Tijdens de confrontatie bij het kampvuur aan het einde van het programma zei Herbert nog dat het afgelopen was met de relatie. Over zijn eigen vreemdgaan zei hij destijds: "Dat is mijn persoonlijkheid, daar kan ik niets aan doen."

"Voor mij is het gewoon afgelopen. Ik voel niks meer voor haar. Zes jaar weg, dat is voorbij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gelukkig bleek dat achteraf dus wel mee te vallen: de twee zijn nog altijd samen en zijn nu dus dolgelukkig met hun kersverse baby.

Ster advertentie
Ster advertentie