Up 2 Date

Floyd Mayweather wil voor 100 miljoen de ring in met Conor McGregor

  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather wil voor 100 miljoen de ring in met Conor McGregor

Oud-bokser Floyd Mayweather wil best terugkeren in de ring om het op te nemen tegen kooivechter Conor McGregor. Zijn eisen zijn echter niet mis: ''Ik ben een zakenman en als ik er 100 miljoen dollar voor krijg, wil ik best de ring in'', liet hij aan sportzender ESPN weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goed BOD

De bijnaam van Floyd Mayweather is niet voor niets 'Money'. Hij denkt vooral aan zijn eigen bankrekening, maar wil McGregor niet hetzelfde bedrag bieden. Hij laat aan ESPN weten dat zijn entourage McGregor heeft benaderd met een bod van 15 miljoen dollar en een deel van de tv-opbrengsten.

''Waarom zou je 20 à 30 miljoen eisen als je nog niet eens hebt gevochten voor 8 à 9 miljoen?''

Pensioen

Floyd Mayweather wordt bijna 40. In september 2015 ging hij met pensioen nadat hij al zijn 49 gevechten had gewonnen, waarvan 26 met een knock-out. Voor McGregor overweegt hij terug te komen, hoewel hij het eigenlijk niet nodig vindt.

''Er blijven maar geruchten de ronde doen over al die vechters die mij willen uitdagen. Ze blijven praten over Conor McGregor. Goed, laten we het doen. Laat hem naar de bokswereld komen: ik zal hem laten zien hoe het allemaal werkt. Al heb ik het eigenlijk nodig. Ik heb jarenlang mijn sport gedomineerd, zoals niemand mij ooit voordeed. McGregor heeft nog maar een paar jaar naam gemaakt.''

C.J. Watson

Conor McGregor ziet de wedstrijd in ieder geval al zitten en is ervan overtuigd dat hij Mayweather zal verslaan. ''Noem me C.J. Watson'', schrijft hij op Instagram.

Soulja vs. Chris

Bekijk hier het hele interview van Floyd Mayweather hier, waarin hij ook spreekt over het gevecht tussen Soulja Boy en Chris Brown.

''In de hiphopscene wordt er vaak gesproken over elkaar lichamelijk pijn doen op de straat. Leg je pistolen neer en pak je handschoenen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie