Up 2 Date

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib wint Jonge 100 Award

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib wint Jonge 100 Award
Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib timmert hard aan de weg. Hij is pas 20 jaar oud, maar heeft al gespeeld in veel mooie projecten zoals Spangas, Broeders, Fissa en natuurlijk Mocro Maffia. Zijn harde werken is beloond, want gisteren won hij een Jonge 100 Awards in de categorie: Idols.

IDols

In de categorie Idols worden jonge muzikanten, acteurs en modellen genomineerd die met hun prestaties anderen jongeren inspireren. De jury koos voor Bilal omdat hij het afgelopen jaar veel grote stappen in zijn carrière heeft gezet. Ze verwachten dat hij het komende jaar nog meer van zichzelf gaat laten zien. De jonge acteur is erg dankbaar voor zijn prijs:

''Het betekent dat het werk wat ik voor mijzelf doe, nu ook erkent wordt. Ik wil iedereen meegeven dat je in jezelf moet geloven.”

Jonge 100 awards

De Jonge 100 is dé lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren tussen de 18 en 25 jaar van Nederland. De jongeren in deze lijst hebben het afgelopen jaar de wereld een stukje beter, leuker of mooier proberen te maken.

funxvideo_5c3ca51c740f7

Ster advertentie
Ster advertentie