Up 2 Date

Wiz Khalifa en model Winnie Harlow officieel een setje

foto: Instagram @winnieharlow
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa en model Winnie Harlow officieel een setje

Wij vinden het nu al het leukste setje van het jaar: Wiz Khalifa en Winnie Harlow hebben zich voor het eerst officieel als koppel laten zien tijdens de Victoria's Secret Fashion Show After Party op 8 november. En wat zijn ze schattig samen!

kus op de loper

Winnie liep mee tijdens de Victoria Secret Fashion show en straalde vol zelfvertrouwen toen ze even later met haar boo bij de afterparty verscheen. Dat de twee niet 'gewoon als vrienden' langskwamen bij de afterparty werd bewezen met een kus op de rode loper. Ook repostte ze een Instagram story van Trevor Noah, host van de Daily Show, die een foto met hen plaatste met daarbij de woorden 'fave couple' en de 'o' vervangen door een hartje.

daten

Wiz Khalifa bevestigde eerst al via Instagram dat hij vanaf juli aan het daten was met Winnie, maar tot afgelopen donderdag kwamen ze nooit als koppel op evenementen. Bij een interview met The Breakfast Club deze zomer ontkende het koppel nog dat ze een relatie hadden. Daarna plaatste hij een foto van de twee waarop Winnie op zijn schoot zat met de caption: "Me: You care what anyone thinks, Her: Naw Nope' Winnie and Wiz", met daarbij weer hartjes.

amber rose

Ook Wiz Khalifa's ex en de moeder van zijn zoon Sebastian, Amber Rose, heeft gereageerd op het nieuws. Op de foto uit juli reageerde ze met: "Wait. Winnie Harlow as Sabastian's stepmom?!?!? #LitAF."

Ster advertentie
Ster advertentie