Up 2 Date

Op Schiphol kan je nu daten at the gate!

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Op Schiphol kan je nu daten at the gate!

Verhalen over vakantieliefdes, die houden nooit op én ze zijn vaak ook nog eens leuk om te horen. Maar wat nou als Schiphol je een handje helpt voordat je überhaupt in het vliegtuig zit? Vanaf nu kan je daten at the gate!

zo werkt het

Even geen Tinder of andere datingapps, maar echt contact, want ...Love is in the airport. En het kan geen kwaad om wat nuttigs te doen tijdens het wachten, toch? Dit is hoe het werkt: laat via deze Facebookpagina weten dat je geïnteresseerd bent, print het speciale Date at the Gate-label uit, maak het vast aan je handbagage en vind je potentiële lobi op Schiphol. Et voilà!

#dateatthegate

Oh ja, als je dan bent aangesproken door een leuke match - of misschien zelf iemand hebt benaderd - dan ben je vrij om het te delen met de hashtag #dateatthegate.

4 redenen waarom dit handig is

Er zijn nogal wat redenen te bedenken waarom deze actie van Schiphol perfect is voor wie op zoek is naar een scharrel of natuurlijk een echte (vakantie)liefde.

#1

Op de luchthaven krioelt het van de mensen met verschillende nationaliteiten. Dus, keuze zat!

#2

Tijd doden op deze manier kan niet alleen hilarisch zijn, maar het duwt je ook even uit je comfort zone. Weg met al die verschillende datingapps!

#3

Je ziet in één oogopslag wie single en ready to mingle is!

#4

Blijkt het geen liefdesmatch te zijn, dan heb je in ieder geval een praatje gemaakt met iemand die misschien wel een heel tof persoon is! Je weet nooit wat je in de toekomst aan elkaar hebt. Op wat voor manier dan ook.

Ster advertentie
Ster advertentie