Up 2 Date

Lil Wayne aangeklaagd door oud-beveiliger voor bedreiging met een vuurwapen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne aangeklaagd door oud-beveiliger voor bedreiging met een vuurwapen

Een oud-beveiliger van Lil Wayne die werkte als zijn bodyguard heeft de rapper aangeklaagd. Hij beweert dat Weezy hem bedreigde neer te schieten tijdens een woordenwisseling in 2021.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Halfautomatisch vuurwapen

Nieuwsoutlet TMZ kreeg documenten over de zaak in handen en onthulde dat oud-beveiliger Carlos Christian afgelopen vrijdag de aanklacht indiende. In de aanklacht staat dat Lil Wayne zijn bodyguard zou hebben bedreigd met een halfautomatisch vuurwapen. Ook zou hij de beveiliger op zijn oor hebben geslagen. Christian zei de dreigementen van Lil Wayne heel serieus te nemen, omdat de rapper al eerder is veroordeeld voor wapenbezit.

Stiekeme foto's

In 2021 verdacht Lil Wayne zijn bodyguard ervan stiekem foto's te hebben genomen en dat hij deze zou hebben uitgelekt aan de media. Wayne vroeg hem te vertrekken, maar Christian ging in plaats daarvan naar het toilet. Dit maakte de rapper schijnbaar woedend en zorgde ervoor dat hij even later, volgens de beveiliger dus, in het gezicht van Christian stond te zwaaien met een aanvalsgeweer. De oud-beveiliger klaagt Lil Wayne aan, maar laat weten vooralsnog geen aangifte tegen de rapper te doen. Bij aanklagen hou je diegene verantwoordelijk wat er is gebeurd, maar komt justitie er niet bij kijken. Als je aangifte doet en schuldig wordt verklaard, kan dit wel justitiƫle gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld een gevangenisstraf.

Ster advertentie
Ster advertentie