Up 2 Date

Broederliefde organiseert nieuw concert in Ahoy

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde organiseert nieuw concert in Ahoy

De manager van Broederliefde maakte dinsdag bekend dat het concert in Het Kasteel op 2 juni is afgelast. De groep wil dit goedmaken met hun fans en organiseert daarom een nieuw concert op 22 september in Ahoy.

kaartjes

Broederliefde & Friends 2018 komt er dus toch aan! Als je al een kaartje had, hoef je geen nieuwe te halen, want dat kaartje geldt op 22 september ook. Over de kaartverkoop en de line-up is nog niet veel bekend, maar daar krijg je binnenkort meer over te horen.

vergunning

Toen het nieuws naar buiten kwam, werd er gezegd dat er niet genoeg agenten zouden zijn om de veiligheid in Het Kasteel te garanderen. Dat bleek echter niet waar te zijn, want er was volgens de gemeente geen vergunning aangevraagd. Volgens hen werd er een andere datum voorgesteld aan de organisator, maar die is nooit gecommuniceerd met Broederliefde zelf. De groep laat weten dat de samenwerking met hen is gestopt en dat ze zich nu focussen op het bouwen van een groot feest voor hun fans.

"We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie en doen ontzettend ons best om de ontstane problemen zo veel mogelijk te beperken. Onze fans staan daarbij altijd voorop en we weten zeker dat we er in september alsnog een enorm feest van gaan maken met zijn allen."

Ster advertentie
Ster advertentie