FunX

VIDEO: Fernando verrast Broederliefde met nummer één single in Single Top 100

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Fernando verrast Broederliefde met nummer één single in Single Top 100

Na het enorme succes van het album Hard Work Pays Off 2 sloot Broederliefde een geweldig jaar af met hun megashow in Het Kasteel, het stadion van voetbalclub Sparta. Sindsdien was het stil rond de jongens uit Spangen, totdat Sjaf, Emms, Mella, Jerr en Edson deze maand keihard terug waren met hun tracks #JM en Officieel. En die laatste track is nu 'Officieel' de nummer één single in de Single Top 100!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

verassing

Daarom ging Fernando langs bij Broederliefde om ze te verassen met het nieuws. De jongens waren heel verbaasd toen Fernando opeens binnen kwam lopen. Maar ze zijn natuurlijk superblij met het fantastische nieuws. "We doen het samen", zegt Jerr als hij zijn vrienden, Fernando en de camera bij elkaar haalt voor een group hug. "Ik kom woorden tekort man, #JM!"

officieel

"Je hebt een hectisch jaar achter de rug, positief", vertelt Emms. "Je hebt grote nummers gehad, zoals Jungle en Mi No Lob. En dan heb je met We Moeten Door een nieuwe plaat en als je dan met Officieel officieel op nummer één komt, is dat mooi man."

Ster advertentie
Ster advertentie