Entertainment

Broederliefde schrijft geschiedenis: hun kids nemen tiende FunX Music Award in ontvangst

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde schrijft geschiedenis: hun kids nemen tiende FunX Music Award in ontvangst

Broederliefde schreef geschiedenis tijdens de FunX Music Awards. De groep won voor de tiende keer de award voor Best Group. En zoals Emms vorig jaar beloofde, namen hun kinderen dit jaar de award in ontvangst.

Broederliefde wint voor de tiende keer

Vorig jaar won Broederliefde voor de negende keer de prijs voor Best Group. Emms deed toen een belofte: "Als we volgend jaar voor de tiende keer winnen, komen we niet eens zelf op het podium, maar al onze kids!". En daar hebben ze zich aan gehouden. Dit jaar bewezen ze zich opnieuw: het publiek koos hen weer als beste groep.

De mannen van Broederliefde gingen niet alleen naar huis met een prijs, maar zorgden er ook voor dat het hele publiek losging tijdens hun optreden. Als je een beetje bekend bent met Broederliefde weet je dat de Rotterdamse rapformatie geweldige shows weten neer te zetten. Het is dan ook geen verrassing dat het publiek losging op geliefde tunes als Nu Sta Je Hier, Appel Mint Puur en Lost & Found.

FunX Music Awards 2024

Vanavond is het tijd voor de elfde editie van de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. Dit jaar kun je uitkijken naar onvergetelijke optredens van Reanny, CHO, Jonna Fraser, Siggy & D1ns, Broederliefde en DYSTINCT.

Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen voor de FunX Music Awards? Geen stress. De hele awardshow is vanaf 21:00 uur hier live te checken via FunX.nl, de FunX app, TikTok én op het YouTube-kanaal van FunX. Als je online meekijkt, zit je sowieso front row en mis je geen moment!

Ster advertentie
Ster advertentie