FunX

Jack $hirak na winnen Best Producer Award: "Snel naar huis want mijn vrouw gaat bevallen!"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jack $hirak na winnen Best Producer Award: "Snel naar huis want mijn vrouw gaat bevallen!"

Jack $hirak sleepte voor de derde keer de FunX Music Award voor Best Producer in de wacht. In gesprek met Youssef en Wef legt hij uit dat hij trots is dat hij negen jaar na zijn eerste prijs nog steeds mensen blij kan maken met zijn muziek. Ook liet $hirak weten dat hij niet lang blijft hangen, want zijn vrouw staat op het punt om te bevallen!

Jack $hirak wint best producer

Hoewel het al zijn derde award is bij FunX, betekent het niet dat Jack $hirak er niet blij mee is. De producer legt uit dat hij de erkenning juist steeds meer waardeert. "Mijn eerste FunX Music Award ontving ik bijna tien jaar geleden. Ik vind het hard dat ik hem nu weer win, daar ben ik echt wel trots op."

Samenwerking Cristian D

$hirak beleefde zijn grote doorbraak in 2015 met New Wave. "Met Ronnie Flex en Lil Kleine voerde ik steeds dezelfde succesformule uit wat heel goed werkte. Maar ik vind het heel dope dat ik twee jaar geleden met Cristian D ben gaan werken en samen met hem iets heel nieuws opbouw."

De samenwerking met Cristian D verloopt niet altijd zonder slag of stoot. "Hij haalt soms het bloed onder mijn nagels vandaan. Maar dat is ook niet erg. We zijn het niet altijd eens en hebben juist goede discussies waardoor het eindproduct beter wordt."

Vrouw gaat bevallen

Na het winnen van de award en zijn interview bij Youssef en Wef is Jack $hirak van plan om richting huis te gaan. Zijn vrouw staat namelijk op het punt van bevallen. "Ik ga lekker naar huis, want mijn vrouw is morgen uitgerekend!"

Ster advertentie
Ster advertentie