FunX

DYSTINCT, Broederliefde en Siggy & D1ns toegevoegd aan line-up FunX Music Awards 2024

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. DYSTINCT, Broederliefde en Siggy & D1ns toegevoegd aan line-up FunX Music Awards 2024

Over 18 dagen is het eindelijk weer zover. Dan vindt namelijk de FunX Music Awards plaats. Zoals elk jaar worden in AFAS Live één van de belangrijkste muziekprijzen uitgereikt aan je favoriete FunX-artiesten. Dat is echter niet alles, want tijdens de FMA's kun je ook genieten van de dikste optredens. Zo is de line-up aangevuld met drie grote namen: DYSTINCT, Broederliefde en Siggy & D1ns.

Spetterende show

Begin april werden al bekend dat Reanny, Jonna Fraser en CHO zullen optreden tijdens de FunX Music Awards. Met optredens van DYSTINCT, Broederliefde en Siggy & D1ns belooft het een nóg indrukwekkendere show te worden.

Stemmen

Fun fact: alle artiesten die deel uitmaken van de line-up, zijn in verschillende categorieën genomineerd voor een FunX Music Award. Vind je dat jouw favoriete artiesten een prijs in de wacht moet slepen? Vergeet dan niet om hier te stemmen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Win tickets

Helaas zijn alle kaarten voor de FunX Music Awards 2024 inmiddels uitverkocht, maar dat betekent niet dat je er niet bij kunt zijn. De komende weken kun je namelijk nog wel kaarten winnen via de radio, FunX.nl en de socialemediakanalen van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie