Up 2 Date

About Last Night: 'Bekentenis' Joran van der Sloot over moord op Natalee Holloway?

  1. Newschevron right
  2. About Last Night: 'Bekentenis' Joran van der Sloot over moord op Natalee Holloway?

Wat heb je gemist terwijl jij lag te slapen? In About Last Night van vandaag: Joran van der Sloot legt 'bekentenis' af, Chris Brown krijgt contactverbod na doodsbedreiging en Bayern München en FC Barcelona door naar de kwartfinale van de Champions League.

bekent joran van der sloot?

In een uitgelekte video die vannacht uitgebreid werd besproken in de Amerikaanse media, lijkt het erop dat Joran van der Sloot de moord op Natalee Holloway bekent. In het korte fragment is te zien hoe Joran wordt geïnterviewd door misdaadverslaggever Jon van den Heuvel in de zwaarbewaakte gevangenis in Peru.

"Ik heb tegen Justitie altijd gelogen, nooit de waarheid verteld. Ik heb 101 verhalen kunnen verzinnen. Ik heb verhalen kunnen verzinnen. Een deel van mij... Toen ik jonger was vertelde ik ook niets. De politie heeft nooit geweten wat ze moesten vragen. Ik denk dat het het slechtste politie-onderzoek was dat ooit heeft plaatsgevonden. Zelfs die rechercheurs vanuit Nederland... Ja, ja, ja, ik was gewoon schuldig en dat accepteer ik."

Het fragment is onderdeel van een groter interview dat in april te zien is bij RTL 4.

chris brown krijgt contactverbod na doodsbedreiging

Chris Brown moet verhoord worden in een zaak waarbij hij doodsbedreigingen zou hebben gestuurd naar een vrouw via social media. Hij kreeg eerder al een straat- en contactverbod opgelegd en daarom moet de zanger 90 meter uit de buurt blijven van Danielle Patti.

De vrouw werd zelf in december opgepakt nadat ze zich op het privéterrein van Chris Brown bevond en sindsdien valt hij haar lastig met aggresieve berichtjes. De twee kennen elkaar via het uitgaan.

bayern münchen & FC barcelona door naar kwartfinale champions league

Het zag er lang niet goed uit voor Bayern München die tot het einde van de wedstrijd met 0-2 achterstond tegen Juventus. De Duitse ploeg had Juventus onderschat maar wist in het laatste kwartier van de wedstrijd een verlenging af te dwingen. Daar ging het mis voor Juventus, ze verloren thuis met 4-2.

Ook Barcelona verzekerde zich van een kwartfinale-plekje. De club won met gemak van het zwakkere Arsenal met 3-1.

Ster advertentie
Ster advertentie