Up 2 Date

Drake beëindigt officieel beef met Meek Mill en creëert 'bromance'

foto: Instagram/Slimegangwozzie
  1. Newschevron right
  2. Drake beëindigt officieel beef met Meek Mill en creëert 'bromance'

Drake haalde zaterdagavond Meek Mill het podium op toen zijn Aubrey and The Three Migos tour in Boston belandde. Hij begroef daarmee officieel de strijdbijl tussen de twee rappers. Drizzy fans juichden de opkomst van Meek toe, toen hij door een luik vanonder het podium omhoog werd gelift.

Ghostwriters

De beef tussen Drake en Meek Mill laaide in 2015 op toen Meek Drizzy ervan beschuldigde niet zelf zijn teksten te schrijven, maar daarvoor zogenoemde ghostwriters te betalen. Volgens Meek is dat de reden dat Drake Meeks album Dreams Worth More Than Money niet steunde, terwijl Drizzy er zelf een verse op had.

Jaloers

De Canadese rapper dropte daarna binnen vier dagen na elkaar twee disstracks waarin hij onder andere in de tweede, de hit Back to Back, suggereerde dat Meek jaloers is op zijn aantal hits en dat Meek de roem van toenmalige vriendin Nicki Minaj gebruikte om de wereld over te toeren.

Meek klapte nog terug na Drake's eerste track, Charged Up, maar nadat fans duidelijk teleurgesteld waren over Meek reactie, kwam er na Drake's tweede geen antwoord.

Vrede

Meek bevestigde mei dit jaar al dat de ruzie tussen de twee voorbij is. Drake deelde op Instagram dat hij blij is dat het nu officieel is.

"Dit geeft mij echt rust in mijn hoofd. Vergeven en doorgaan met het leven heeft een van de meest geladen en dankbare momenten uit mijn carrière gecreëerd. @meekmill Ik ben blij dat je weer thuis bent en dat we elkaar weer konden vinden in ons gezamenlijk doel"

Meek zei op Instagram op zijn beurt:

"We zijn allebei 'happy as shit!' "

Ster advertentie
Ster advertentie