Up 2 Date

Achtervolging eindigt in bizarre crash: auto rijdt woning binnen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Achtervolging eindigt in bizarre crash: auto rijdt woning binnen

In het dorpje Bergentheim in Overijssel is vannacht een auto dwars door de gevel van een woning gereden. Het voertuig kwam in de woonkamer op zijn kop tot stilstand. De Stentor meldt dat het incident naar alle waarschijnlijkheid gebeurde tijdens een politie-achtervolging.

Klap

Stel je voor: je zit rustig op de bank met een kopje thee en plotseling komt er een auto de woonkamer in geknald. Het lijkt op een scène uit een actiefilm, maar dit is precies wat er dinsdagavond gebeurde.

Op beelden die rondgaan op social media is te zien dat de donkere Mercedes met hoge snelheid voorbij rijdt terwijl politiesirenes dichterbij komen. Nadat de auto van de weg raakt, volgt er een enorme klap tegen een woning.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewonden
Bij het heftige incident zijn zeker twee mensen gewond geraakt. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niets bekend over de ernst van het letsel.

De Stentor meldt dat er op het moment van de crash een man en een vrouw in de woning aanwezig waren. Het is onduidelijk of dit de twee gewonden zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie