Up 2 Date

Supergaande is #BOOS, want Tim Hofman mag niet meer werken

  1. Newschevron right
  2. Supergaande is #BOOS, want Tim Hofman mag niet meer werken

Tim Hofman mag dit jaar niet meer werken. Dat komt door zijn ruzie met Ton Hendriks, waarbij hij een gebroken kaak en een hersenschudding opliep. Hij was zich de eerste maand niet bewust van zijn hersenschudding, waardoor hij nu nog steeds last heeft en rust moet houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrolijk?

Er zijn natuurlijk nog steeds mensen #BOOS, dus heeft Tim een oplossing verzonnen. Hij begint met de tweewekelijkse afleveringen van #BOOS met bn'ers voor de kliks. Dit keer is het de beurt aan Supergaande. Of ze zich echt kunnen inleven, is nog maar de vraag. Als Qucee in de camera vertelt dat ze boos zijn, vraagt Nesim: ''Ja? Ik ben best wel vrolijk man, ik zeg je eerlijk!''

23% Straat-BTW

De twee gaan samen met Loisa naar het Zilveren Kruis. Zij is boos, want ze mocht van de verzekering nog een nieuwe bril kopen die ze vergoed zou krijgen. Ondanks verschillende mondelinge toezeggingen, werd de declaratie afgekeurd. De boys van Supergaande gaan daarom naar het hoofdkantoor om het probleem op te lossen. Hoe? Door Pardon Doe Normaal door de speakers te pompen en zoveel mogelijk punchlines te gooien. Lukt het Nesim en Qucee om een declaratie plus 23% straat-BTW en een heerlijke lunch te fixen?

Ster advertentie
Ster advertentie