Up 2 Date

Transgenderstel Rosanna en Louisa in verwachting van eerste kind

  1. Newschevron right
  2. Transgenderstel Rosanna en Louisa in verwachting van eerste kind

Realitysterren Rosanna en Louisa zijn in verwachting van hun eerste kind. Het leven van het transgenderstel is al langer te volgen via hun eigen tv-show op TLC. De twee hadden al lange tijd een kinderwens, maar wilden goed nadenken over de gevolgen voor henzelf en het kind. Voor Rosanna betekende dat bewust jarenlang wachten met haar overgang naar een mannelijk lichaam.

"Ergens is het wel een beperking, maar we hebben er straks samen voor de rest van ons leven plezier van."

groeiende borsten

Het koppel was woensdagavond te gast bij RTL Late Night om te vertellen over het goede nieuws en wat voor impact dit heeft op hun leven. De grootste verandering voor de zwangere Rosanna zijn haar groeiende borsten.

"Ik draag transgenderhemdjes die mijn borsten platdrukken. Maar ik ben nu van een cup A naar een C gegaan en dat is wat minder makkelijk weg te duwen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eenzaam

Rosannas vrouwelijke lichaam kan nog op natuurlijke wijze een baby kan maken, maar voor Louisa is het te laat. Zij heeft al een volledige overstap gemaakt naar het vrouw-zijn. Dat was niet de enige reden waarom zij twijfelde over een kind krijgen.

"Ik ben als kind gepest en het was allemaal niet zo makkelijk voor me. Dus ik denk 'dat wil ik mijn kind niet aandoen'. (...) Maar nu zijn we al 17 jaar samen en we hebben er echt heel lang over gepraat en we hadden zoiets van 'weet je, neus omhoog'. Er zullen altijd rotte appels zijn in de wereld, (...) maar we gaan er gewoon voor. We gaan gewoon een mooi kindje krijgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie