FunX Rotterdam

Topmodel Isha Blaaker: ''Het is mijn baan om te zorgen dat mensen verliefd op mij worden''

  1. Newschevron right
  2. Topmodel Isha Blaaker: ''Het is mijn baan om te zorgen dat mensen verliefd op mij worden''

Isha Blaaker is internationaal model voor onder andere Hugo Boss, Bjorn Borg, Ralph Lauren en H&M. Naast de beauty heeft de jongeman ook de brains, want hij studeerde internationale bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voor zijn werk reist hij de hele wereld rond, maar hij vond toch nog even tijd om een bezoekje te brengen aan de FunX-studio.

verlegen

Isha is wel gewend dat dames verlegen worden als hij binnenkomt. Toch vindt hij het soms wel vervelend dat er alleen naar zijn uiterlijk wordt gekeken. Mensen gaan er volgens hem vaak vanuit dat er weinig aan de binnenkant zit.

''Het is mijn baan om ergens binnen te stappen en zorgen dat mensen verliefd op mij worden.''

Aanpoten

Hoewel het nu heel erg goed gaat met zijn modellencarrière, is het niet helemaal vanzelf gegaan. Het droomidee dat je zomaar op straat wordt ontdekt, klopt bij hem zeker niet. Hij heeft zelf ooit wat foto's laten maken bij een lokale designer toen hij in Suriname was, die hij vervolgens naar Max Models stuurde. Inmiddels werkt hij al bijna zeven jaar voor dat bureau.

''Ik heb m'n studie afgemaakt en ben toen de wereld rondgereisd zonder veel te verdienen. Pas een jaar later begon ik echt veel te verdienen, maar het was echt wel bikkelen en aanpoten in het begin.''

Social Media

Veel van zijn werk heeft Isha te danken aan het feit dat hij ingeschreven staat bij zo'n groot bureau, maar ook social media hebben veel positieve invloed gehad op zijn carrière. Zijn Instagram en Facebook groeiden heel snel, waardoor hij ook eigen werk kon genereren.

''Het is een manier voor mensen die mij niet kennen om mij toch wel te vinden. Het kan ook een kijkje achter de schermen zijn voor de mensen die me wel kennen.''

Benieuwd naar zijn Instagram? Bekijk hier een aantal van zijn foto's:

Ster advertentie
Ster advertentie