Up 2 Date

Jack $hirak wint MTV EMA Best Worldwide Act

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jack $hirak wint MTV EMA Best Worldwide Act

Jack $hirak heeft een MTV EMA gewonnen in de categorie Best Worldwide Act! De producer werd vorige week al verkozen tot Best Dutch Act en was daarmee automatisch genomineerd voor de Best Worldwide Act die gisteren tijdens de awardshow in Bilbao werd uitgereikt.

Dankbaar

Op Instagram laat Jack $hirak weten dat hij het bijna niet kan geloven, maar heel blij is dat hij de prijs mee naar huis mag nemen:

"MTV Best Dutch Act & Best World Wide Act! Ik snap helemaal niks meer, ik ben zo dankbaar.

Ik ga keihard werken aan m'n album, ben zó fucking dankbaar!"

Lil Kleine

Vorig jaar mocht Lil Kleine de prijs voor Best Worldwide Act mee naar huis nemen. De Amsterdamse rapper schreef hiermee geschiedenis, omdat hij de eerste Nederlander was die in deze categorie won.

Grote winnaar

Camila Cabello was dit jaar de grote winnaar van de MTV EMA's. De 19-jarige zangeres was genomineerd voor zes awards en mocht er drie mee naar huis nemen. Ze won in de categorieën Best Song, Best Video en Best Artist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hiphop

De twee populairste dames van de hiphopscene op dit moment - Nicki Minaj en Cardi B - mochten ook allebei een prijs naar huis nemen. Nicki, die de awardshow ook presenteerde, won in de categorie Best Hiphop, Cardi werd verkozen tot Best New Artist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie