Up 2 Date

Anouk: "Ik heb liever niet dat mijn kinderen de muziek ingaan"

foto: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. Anouk: "Ik heb liever niet dat mijn kinderen de muziek ingaan"

Anouk heeft liever niet dat haar kinderen de muziek ingaan. Dat vertelde ze gisteravond bij Pauw aan tafel. Als ze echt zouden willen, dan heeft ze uiteindelijk geen keus, maar het heeft niet haar voorkeur. "Zeker niet op de voorgrond. Ik denk dat het niet de meest prettige wereld is." Ook zou de zangeres niet willen dat haar kinderen dan tegen haar als artiest zouden moeten opboksen.

De pittige dame was te gast bij Pauw vanwege haar nieuwe album Wen d'r maar aan. Er werd een specifiek nummer van het album besproken, waarin Anouk het volgende zingt voor een van haar zoons:

"Wat ik soms zei of wat ik deed, maakte jou weleens van slag. Ik vraag alleen dat je nooit vergeet dat mijn hart het toen zo zag. Het was niet altijd zo bedoeld en ik hoop dat jij je veilig hebt gevoeld."

onzeker

Anouk balanceert natuurlijk tussen het leven als artiest en moeder en geeft toe dat ze qua de opvoeding van haar kinderen weleens onzekere momenten heeft gehad. "Je weet eigenlijk nooit of je het altijd goed doet met de opvoeding van je kinderen. Ik doe m'n best en denk dat ik het goed heb aangepakt. Maar ja, er zijn natuurlijk wel situaties geweest - andere partners en scheidingen - die niet altijd even makkelijk zijn geweest, ook voor de kinderen. Ik ben altijd heel open naar hen geweest daarover. Maar zeker als je een tijd lang alleen bent met alle kinderen, dan vraag je je weleens af of je het goed doet."

steeds meer zenuwen

De 43-jarige zangeres kan je inmiddels wel een oude rot in het vak noemen. Maar ze bekent dat ze nog steeds regelmatig heel zenuwachtig kan worden voor een optreden. Het is met de jaren zelfs erger geworden. "Sinds ik minder drink of iets gebruik als ik ergens aankom, is het wel moeilijker."

Ster advertentie
Ster advertentie