Up 2 Date

Eerste beelden Fortnite: Battle Royale voor je smartphone

foto: youtube/mkiceandfire
  1. Newschevron right
  2. Eerste beelden Fortnite: Battle Royale voor je smartphone

Fortnite: Battle Royale komt naar je smartphone en de eerste beelden daarvan zijn zojuist verschenen! Gebruikers met iOS kunnen zich sinds gisteren aanmelden voor een bétatest van de populaire game, maar het is nog onbekend wanneer de Androidgebruikers die kans krijgen. Fortnite: Battle Royale Mobile richt zich in deze eerste versie niet alleen op onze mobieltjes, want de game wordt cross-play. Dat betekent dat jij het straks op je mobieltje kunt opnemen tegen gamers met een PC, Mac of gameconsole.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eerste beelden van Fortnite: Battle Royale Mobile zijn opgenomen met een iPhone X, dus het kan zijn dat de game er straks minder goed uitziet op een ouder mobieltje.

Wat is Fortnite: Battle Royal?

Fortnite Battle Royale is een free-to-play game waarbij 100 mensen naar één eiland worden gevlogen door een bus. Je vliegt mee als team, als duo, maar je kan het ook solo proberen. Uiteindelijk zweef je allemaal de kleurrijke bus uit en moet je gekleurde wapens en EHBO-doosjes verzamelen om te overleven, want wie als laatst overblijft op het eiland wint de game.

Goed nieuws voor voetballer Yassin Ayoub die dit weekend nog een Fortnitedansje deed nadat hij scoorde:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie