Up 2 Date

Hoogzwangere Serena Williams siert de cover van Vanity Fair

  1. Newschevron right
  2. Hoogzwangere Serena Williams siert de cover van Vanity Fair

Serena Williams staat deze maand op de cover van de Vanity Fair. In het tijdschrift geeft ze een openhartig interview over hoe ze haar verloofde ontmoet heeft, hoe ze erachter kwam dat ze in verwachting was en hoe ze zwanger de Australian Open heeft kunnen winnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verloofd

De zes maanden zwangere Serena krijgt een baby samen met haar verloofde Alexis Ohanian, de mede-oprichter van social news website Reddit. De twee vormen een onwaarschijnlijk stel: een professionele sporter en een tech ondernemer. Ze ontmoetten elkaar per toeval in een hotel in Italiƫ. Anderhalf jaar later vroeg Alexis de tennisser ten huwelijk.

Zwanger

Een week voor de Australian Open kwam Serena erachter dat ze zwanger was. Ze was tijdens haar training misselijk en haar borsten waren gegroeid. Op aanraden van een vriendin deed ze een zwangerschapstest. Ze deed er zes. Na deze zes positieve testen kon ze het pas geloven.

"Ik dacht: o mijn God! Dit kan niet waar zijn, ik moet op een toernooi spelen. Hoe ga ik dat doen?"

Winnaar

Grand slams winnen is voor Serena geen probleem. Maar een groot tennistoernooi winnen met een baby in haar buik? Dat was wel een nieuwe uitdaging. Na goedkeuring van een dokter, begon Serena aan de Australian Open. Ze voelde zich in de wedstrijden moe worden tussen de punten door. Maar ze wist dankzij haar doorzettingsvermogen toch zeven wedstrijden te winnen en won daarmee het toernooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie