Up 2 Date

Kylie Jenner en Kanye West best betaalde celebrities van 2020

foto: EPA / AFPfoto: EPA / AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner en Kanye West best betaalde celebrities van 2020

Kylie Jenner is de best betaalde celebrity van 2020 volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Het halfzusje van Kim Kardashian verdiende dit jaar maar liefst 485 miljoen euro! Dat heeft ze grotendeels te danken aan de verkoop van haar beautymerk Kylie Cosmetics.

Kanye

Op de tweede plek is Kylie's zwager Kanye West te vinden, die een stuk minder heeft verdiend, maar nog steeds 140 miljoen op zijn bankrekening kon bijschrijven. Niets te klagen dus. Die inkomsten heeft de rapper voornamelijk te danken aan zijn Yeezy-deal met Adidas.

Top 5

De top 5 wordt respectievelijk compleet gemaakt door tennisser Roger Federer (87,4 miljoen), Cristiano Ronaldo (86,4 miljoen) en Lionel Messi (85,5 miljoen). Taylor Swift, die vorig jaar op nummer 1 stond, is nu terug te vinden op plek 25 nadat zij dit jaar 52,2 miljoen euro verdiende. Onderaan de lijst, op plek 100, is voetballer Mohamed Salah te vinden, die in totaal 28,8 miljoen euro binnen harkte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijzondere nieuwkomer

Er zijn ook bijzondere nieuwkomers in de lijst, zoals tennisster Naomi Osaka (plek nummer 90). Zij verdiende dit jaar 30,4 miljoen euro, het meeste geld dat een vrouwelijke atleet ooit in één jaar heeft verdiend.

Ster advertentie
Ster advertentie