DiXte 1000

Silvinio chillde even met Kanye West: "Ik zag hem lopen en riep hem gewoon"

foto: Silvinio
  1. Newschevron right
  2. Silvinio chillde even met Kanye West: "Ik zag hem lopen en riep hem gewoon"

Van 7 tot en met 13 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de lijst met de dikste tracks van de vetste artiesten samengesteld door jou. In deze lijst staan de allergrootste artiesten van vroeger en nu en dus ook Kanye West kan hier niet ontbreken. Geen artiest die je verwacht snel tegen te komen. Of toch wel? Luisteraar Silvinio vertelde in de DiXte 1000 Avondshow dat hij Kanye West zag lopen in Antwerpen.

Quote

Ik was best wel brutaal en riep gewoon: 'Yo, Kanye!'

Regenachtige maandag

In 2012 was Silvinio een weekendje in Antwerpen, omdat Kanye West daar samen optrad met Jay-Z. De volgende dag, op een regenachtige maandagochtend, terwijl hij op zoek was naar een ontbijtplekje, kwam hij ineens Kanye tegen in het centrum. Hij schreeuwde van 20 meter afstand 'YO KANYE!' en ging er gewoon op af. Zijn beveiliger ging ertussen staan, maar Kanye gebaarde dat het cool was en gaf Silvinio een boks. ''Toen hebben we even gebabbeld gewoon.''

Geen tijd voor een foto

Hij wilde nog snel een foto maken, maar op dat moment kwamen er twee meiden hysterisch op Kanye af. Reden genoeg voor hem om zo snel mogelijk weg te gaan. Dat Silvinio geen foto met de artiest heeft kunnen maken, heeft hem niet lang dwars gezeten. Hij is meer dan blij dat hij een goed gesprek heeft gehad met de enige echte Kanye West.

Ster advertentie
Ster advertentie