Entertainment

Kanye West te gast bij The Joe Rogan Experience

foto: Instagram: joerogan
  1. Newschevron right
  2. Kanye West te gast bij The Joe Rogan Experience

Kanye West is de volgende gast bij The Joe Rogan Experience. Fans praten al sinds januari 2019 over deze mogelijke aflevering en vandaag zal het langverwachte gesprek dan eindelijk te beluisteren zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Langverwacht

Op Instagram maakte Joe Rogan het nieuws bekend: "Oh yeah we did!", schreef hij onder een foto van hem en Kanye. "Mijn verwachtingen zijn overtroffen en ik denk dat mensen veel meer besef en waardering zullen krijgen voor hoe deze man denkt." Fans van de rapper en van de podcast praten al jaren over de mogelijke aflevering, die al een paar keer eerder werd gepland maar nooit tot uiting kwam. Nu heeft het gesprek, dat vandaag vanaf 19.00 Nederlandse tijd te beluisteren zal zijn, eindelijk plaatsgevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Joe Rogan Experience

The Joe Rogan Experience is met ongeveer 200 miljoen downloads per maand een van de meest beluisterde podcasts ter wereld. Onlangs sloot Spotify een deal ter waarde van ongeveer 100 miljoen dollar voor de exlusiviteitsrechten van de podcast. Eerder waren al grote namen zoals Elon Musk (twee keer) en Bernie Sanders bij Joe Rogan te gast.

Ster advertentie
Ster advertentie